Első randi a lánnyal

2016. július 12. 17:02 - introvertaltak

Sokakban felmerülnek ilyenkor kérdések, hol legyen, mit kellene csinálni, miről kellene beszélni, meddig tartson stb.

elso_randi_a_lannyal.jpg

Itt beszéltem általánosságban az ismerkedésről, most menjünk bele kicsit a részletekbe. Ez az írás a a zárkózottabb férfi olvasóknak szól, majd később lesz szó a nőkről is.

Tehát ugye valamilyen úton módon, sikerült ismerkedést kezdeményezni a kiszemelttel, és most jött el az ideje az első randevúnak. Előrebocsájtom, hogy sok minden működhet, nincsenek kőbe vésett törvények, én csak leírom a véleményem, de ettől függetlenül más is működhet.

Hol legyen?

Olyan helyen kell legyen, ami kényelmes neked, amit jól ismersz. Legjobb valami kötetlen program, sétálás, egy pubban meginni valamit, valami rendezvény stb. Ha valakinek nincs jó beszélőkéje, akkor olyan helyet keressen ahol ez nem lesz kínos, pl. nagy plazmatévékkel felszerelt kávézó, ott akár azt is lehet nézni, beszélni arról amit lát az ember. Vagy ahol szól a zene, ott sem épp annyira kínos ha nincs téma.

Érintések mindég jól jönnek, mondjuk egy pánikszoba, hullámvasút ilyesmik, ott lehet sok véletlenszerű. Mozit nem ajánlom, mert keveset lehet kommunikálni is és érintés sem az igazi.

Miről beszéljünk?

Itt írtam pár téma ötletet, talán egy két női olvasónk is meglep pár jó ötlettel kommentben. Alapvetően minden téma jöhet amiről általában a nők szeretnek beszélni: pl. párkapcsolatok, előző kapcsolatok, horoszkóp, ezoterikus dolgok, hobbik, bulik, közös helyek ahol jártatok, hasonló randi szituációk, barátok, emberi értékek, kedvenc filmek, zenék stb.

Ha ez nem megy jól, akkor el kell tervezni előre a mondanivalót, beírni szépen okostelefonba és akármikor meg lehet nézni ott a csaj előtt is. Nem lehet kifogás hogy nincs mit mondani.

Mindenről lehet őszintén beszélgetni, viszont ilyenkor, ha nem ismeritek egymást, akkor ez az egész viszony törékeny. Ez alatt azt értem hogy pl a gyerekkori traumákat nem szerencsés firtatni, mert a lány simán azt hiheti, hogy akkor a következő randin is végig erről fogsz beszélni. A kényesebb témák ráérnek még a következőkben.

Külső, öltözék

Mint az állásinterjú, legjobb formánkat kell mutatni! A lenndő főnökünknek is ha legelőször nem öltözünk ki, akkor joggal teheti fel a kérdést: Egy interjún így néz ki, akkor hogy fog a hétköznapokon? Így van ezzel a nő is, első randin ha nem adsz magadra, mit gondoljon mi lesz később?

Fel kell venni a legjobb ruhákat, jó véleményt kérni stílusos lánybarátoktól a témában. Ha valamiről úgy érzed ez nem passzol hozzád akkor olvasd el ezt a cikket.

Ha késik a lány

Ez elvileg jó, mert sokat készülődik, fontos a véleményed neki. 5 perc késés után jó felhívni, nekem volt már hogy elfelejtette, nem kell mérgesnek lenni, mert akkor ugye nem lesz randi. A legjobb ha elvicceled és akár megmondod még úgyis a városba leszel mert kell venni ezt azt, ha elkészülsz fél óra múlva akkor még lehet valami. És ha látja ilyen normálisan fogadod akkor simán lehet el is készül.

Ha meg nem ér rá, akkor semmi gond majd legközelebb. Ha megcsinálja ugyanazt még egyszer, akkor le lehet szidni:D

Csók legyen-e?

Ha jól érzitek magatok persze lehet. Első randin ez nem annyira fontos, de ha nagy szemekkel néz rád és egyre közelebb jön, akkor ne habozz:) 

Meddig tartson?

Alapvetően amíg kellemes, viszont nem kéne megvárni amíg ellaposodik és unalmas lesz, mert ez kihat a következőre is. Én azt mondom 1 óra az pont elég, de ha van csók is sok érintés, akkor lehet az sokkal több is.  

Búcsúzás

Ha normális ismerkedés volt, akkor a legjobb szerintem egy „Örülök hogy találkoztunk, majd beszélünk” mondat. Mivel valószínűleg a nő is így érzi, és fölösleges nagy szavakat mondani, lehet megijed tőle, vagy előhoz régi élményeket, amikor pár magasröptű szó után a pasi elkezdte zaklatni.

Ha elutasít

Lehet ezt már közli akkor, lehet később írásban és lehet sosem, csak onnan veszed észre hogy nincs ideje. Nem kell mérgesnek lenni! Ez nem arról szól, hogy te kevesebb értékű vagy, hanem mint a biciklizés, sokszor eldől az ember mire megtanulja vezetni. Egy nő ha elutasított az nagyon jó lehetőség a fejlődésre, mivel meg lehet kérdezni tőle, mi volt a gond?

Hajrá!

 

Ismerkedési Kalauz Introvertált Férfiaknak

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://introvertaltak.blog.hu/api/trackback/id/tr408883382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Void Bunkoid 2016.07.13. 11:00:03

"meg lehet kérdezni tőle, mi volt a gond?"

Erre a sablonválasz a "nem vagy az esetem". De soha nem mondják meg, hogy mit csináltál rosszul. Egyrészt, mert tapintatosak, és nem vágják a másik képébe, hogy ronda vagy, törpe vagy, büdös a szád, káromkodsz, hülyén nevetsz, csóró lepukkant vagy, satöbbi, másrészt nem is AKARJÁK elmondani, mert általában a szerelmes tacskó első válasza arra hogy "de akkor megváltozok, jaj nemcsinálom többet".

okoska77 2016.07.13. 11:00:06

Előző kapcsolatokról beszélni az első randin? Még a 30.-on is csak óvatosan.

Jóléti Dán Kekszesdoboz 2016.07.13. 11:33:41

@okoska77: +1 legjobb kerülni a témát, mert abból születnek a legbénább féltékenységi rohamok.

introvertaltak · http://introvertaltak.blog.hu/ 2016.07.13. 11:40:35

Igaz, óvatosan kell bánni vele. Meg függ a dolog attól is, hogy mi volt előzőekben. Ha pl kezdődő alkoholizmus miatt rakott ki az ex, azt nem előnyös elmondani:D De ha te szakítottál, mert nem voltál szerelmes és barátként váltatok el, akkor ez szimpatikus.

Gino 2016.07.13. 15:33:42

@introvertaltak: Akkor el kezd nyomozni az ex után, ha már nem barátok, de a fiú lépett bármiért, akkor vajon vele is ugyanezt teszi? Ha a csaj dobta, akkor biztos oka van és talán nem is az, amit a fiú mondott.
Nem. Az exekről beszélés egyenlő egy aknamező telepítéssel. Csak látszólag tűnhet úgy, h jót dumáltunk, egyetértettünk, aztán a legváratlanabb pillanatban lépünk az aknára.
Főleg érvényes lehet ez, ha a csajnak van egy barátnője, akivel mindent kidumálnak.

Viszont furcsa módon a konkurencia (nem ex, hanem más lehetséges jövőbeli) nem mindig akadályozó tényező. Persze nem hencegve, hanem introvertálthoz illően elhallgatva, lelepleződve.

fidesz maszop dk egykutya 2016.07.16. 12:43:29

"meg lehet kérdezni tőle, mi volt a gond?"

Meg lehet, csak válasz nem lesz... Mivel általában írásban van a lepattintás, ez könnyű is neki.
süti beállítások módosítása