Bemutatkozás

2016. május 06. 15:43 - introvertaltak

Sziasztok, Kovács András vagyok.

Ez a blog az introvertáltakról és a hozzájuk kapcsolódó nehézségekről, problémákról szól.

Mi szeretünk egyedül lenni, sokszor gondot okoznak a nagy társaságok, felhajtások. De ez nem jelent semmit. Ez nem kifogás, csak tulajdonság, amit használhatunk jóra és rosszra is. Ezzel a bloggal igyekszünk megmutatni, hogy lehet így is érvényesülni, és a körülöttünk levő dolgokat úgy formálni ahogy mi akarjuk.

Hiszünk abban, hogy az életünkért csakis mi vagyunk a felelősek és kötelességünk mindent megtenni annak érdekében, hogy előrébb jussunk. Talán mások is inspirálódni fognak belőle.

Együtt létrehozhatunk egy erős közösséget, akik segítik egymást és könnyebben megoldják a személyiségünk hátrányaiból adódó problémákat.

David Dobbs szavaival élve: Némely gyerek olyan mint a pitypang, bárhol meg tud élni, mások azonban olyanok mint az orchidea: könnyen elhervadnak, ám megfelelő környezetben nagyra és csodálatosra nőnek!

Jó olvasást!

 

Ismerkedési Kalauz Introvertált Férfiaknak

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://introvertaltak.blog.hu/api/trackback/id/tr108691756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Coleridge69 2016.06.14. 11:50:39

Nagyon érdekes cikkek :D
süti beállítások módosítása