Első randi a fiúval

2016. július 14. 16:03 - introvertaltak

elso_randi_a_fiuval.jpg

Itt beszéltem az első randit a lánnyal, most jöjjön pár gondolat a nőknek. Sok dolog megegyezik a másik cikkben leírtakkal, de azért van eltérés is.

Nőknél két alapvető eset állhat fenn: első hogy egy magabiztos pasival találkoznak, ilyenkor kb semmivel nem kell törődni és a pasi viszi az egésznek a fonalát, csak nem kell hülyeségeket mondani, illetve a szexualitást sem kommunikálni túlzottan, ha komoly kapcsolat a cél.

Második esetben egy félénkebb, introvertáltabb fiúval találkozik, itt be lehet segíteni egy két dologgal, hogy gördülékenyebben menjen minden. Jó megoldás lehet elküldeni a fiúknak szóló cikket, vagy akár bármi hasonlót, amiből látszik hogy a lány is nyíltan kezeli a témát, nem kell parázni rajta és ez is egy jel a pasinak, hogy tetszik neki.

Jeleket kell küldeni, minél többet és egyértelműbbeket egy félénk fiúnak, mert hajlamos megracionalizálni, hogy igazából ő nem is jön be neki, nincs is rajta sok szeretni való stb.

Ha az ominózus pasi a jelek ellenére mégsem akar randira hívni, akkor lehet nem jössz be neki eléggé, és ilyenkor nem is biztos hogy félénk. Sokszor hajlamosak a nők megracionalizálni hogy de igen, meg így meg úgy néz rám meg kedves stb. De ha egy jó pasiról van szó, aki nem fél randira hívni senkit, akkor valószínű azért nem hív, mert épp randizgat másokkal és te nem jössz be neki annyira, hogy veled is. És ez ugyebár igaz akkor is, ha második randit nem akar, meg akkor is ha csak szexet akar.

Második eset, hogy nem mer kezdeményezni, ilyenkor bizony nyugodtan elhívhatja a nő, nem fog hülyének tűnni, egy introvertáltabb pasi örülni fog ennek. Ilyen esetekben nagyon hasznos a sok őszinte beszélgetés randi előtt is, egy nyugodt környezetben pl. facebook chat. A lány kikérdezheti, hogy bejövök e neked, akarsz e tényleg találkozni stb stb. Ezekről egy zárkózottabb ember nehezen beszél, és lehet beszélne is, de fél hogy ezzel riaszt el Téged. Fontos ilyenkor tisztán látni, hogy valószínűleg nem ő lesz  legnagyobb humor herold az első randin, de ha tényleg tetszik és adsz időt neki, akkor kinyílhat és egymásra lehet hangolódni. Elejét lehet venni sok félreértésnek.

Beszédtémáknál be lehet vetni pár férfiaknak valót pl sportok, autók, szex, kütyük stb.

Csóknál szintén előállhat azaz eset, amikor nem lép a pasi, itt lehet halasztani és akár randi után írásban megbeszélni, tudtára adni finoman hogy legközelebb léphet nem lesz gond. Vagy pedig ott helyben, kézbe venni a gyeplőt :)

 

 

Ismerkedési Kalauz Introvertált Férfiaknak

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://introvertaltak.blog.hu/api/trackback/id/tr628889466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása