Gyakori kérdésre válasz

2016. június 12. 10:49 - introvertaltak

Hogyan barátkozzon egy fiatal introvertált lány?

Itt található a kérdés.

Először is nem vagy béna! Egyszerűen téged ezek az események nem vonzanak és jobban szereted az egyedül végzendő tevékenységek. Ezért nem kell ostorozd magad, csak elfogadd hogy ilyen vagy.

Meg kell találd azokat a barátokat akik hasonlóak hozzád, és főleg a természetedből adódóan nem szükséges sok ilyen legyen. Elég 1,2 barát is, de ők olyanok legyenek akikkel mindég számíthattok egymásra.

Sajnos a jelenlegi környezeted vagy osztályod, valószínűleg nem olyan emberekből áll, amilyen te is vagy. Ezt le kell tisztáznod, és ha így van, akkor elfogadnod, hogy lehet mindég a hallgatag háttérbe szoruló tag leszel. Sosem a társaság középpontja, motorja. De ezt ott belül te nem is akarod. Te akarsz pár barátot, kapcsolatot, és azt hogy normálisnak gondoljanak. Ezekhez nincs szükség extrém képességekre. Csak arra hogy ismerd magad és az erősségeidre alapozva haladj ezen célok felé.

Válaszd ki azt a barátod akivel a legjobban érzed magad, vagy ismerj meg új embereket. Ez a barátod kell tudjon arról, hogy te félsz elhívni őt akárhova, vagy ez nehezen megy. Attól fog közel állni hozzád, hogy őszintén elmondod ezt, és így neked is sokkal könnyebb lesz. Meg fogod látni ha tényleg úgy ismer amilyen vagy, és tényleg megbízol benne teljesen, akkor ez a barátág nem teher lesz hanem egy szuper dolog az életedben. 

Az is lehet, hogy te inkább csak egy társra vágysz, kapcsolatra, ha az meg lenne nem is érdekelne ez az egész barátkozósdi. Ez esetben lehet jobb elindulni olyan irányba.

Inspirálódhatsz még ezekből a cikkekből:

Barátkozzunk, de miért?

Ismerkedés félénken

Susan Cain - Csend 1.

 

 

Ismerkedési Kalauz Introvertált Férfiaknak

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://introvertaltak.blog.hu/api/trackback/id/tr58801162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása