Tárgyaláson voltam

2016. június 17. 19:05 - introvertaltak

Ma tárgyaltam az egyik legnagyobb üzletemberrel a könyéken. Többek között használtam ezt a módszert is.

Nem sok egyezség született, de kikérdeztem rendesen, hogy mi éri meg, mibe érdemes befektetni szerinte stb. Érdekes volt látni, hogy ő amit lerakott az asztalra, az a személyisége miatt volt. Konkrétan egy gátlástalan alfa hím aki mindent elért amit akart az életben. Az apjáról is sokat mesélt, aki hasonló karakterekkel rendelkezett, tőle tanult.

Neki egy üzleti kapcsolat kiépítése, fenntartása iszonyú könnyen megy. Szinte mindenki számára hiteles. Ha csak pár szót is beszélnek vele, azt mondják ez az ember nem a levegőbe beszél és jó partner, megéri vele dolgozni.

Viszont vannak hiányosságai is, mégpedig tudásbeli. Internet kora előtt nőtt fel, nem ért hozzá, nem tud egy információnak utánanézni és lekeresni róla mindent. Csakis szóbeszéd és tapasztalat alapján megy bele a dolgokba. Ha valamin bukik akkor az rossz. Nem úgy veszi, hogy neki volt téves információja róla vagy rossz időbe kezdett bele, hanem eleve csak ráfizetés az egész, és jól csinálni nem lehet.

Úgy is mondhatjuk, hogy nem azért sikeres, mert eldöntötte hogy az lesz, tudatosan fejlesztette magát. Hanem az otthonról hozott dolgok miatt sikeres. 

Nem azt mondom, hogy önfejlesztéssel könnyű utolérni, de ha tudatosan tekintünk erre a területre is, akkor lehetünk versenytársai vagy partnerei az ilyen embereknek is.

 

Ismerkedési Kalauz Introvertált Férfiaknak

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://introvertaltak.blog.hu/api/trackback/id/tr438819278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása