Nem vagy megelégedve a külsőddel? Így tehetsz ellene:

2016. július 22. 18:29 - introvertaltak

Tisztázzunk pár dolgot. Önmagunkról soha nem állapíthatjuk meg reálisan mennyire vagyunk szépek. Csak is más visszajelzései által, de ez legtöbbször egy torzult kép. Az agyunk felnagyítja azt a néhány esetet, amikor valaki kinyilvánította, hogy nem tetszünk neki, és leamortizálja azokat az eseteket amikor megdicsértek. Az oviban a homokozóban valaki lecsunyázza a másikat, és szegény áldozat lehet hogy emiatt egész életére ezt fogja érezni. Teljesen függetlenül a tényleges kinézetétől, vagy a sok jó visszajelzéstől.

Egyáltalán kihez képest vagy csúnya? Az média legújabb modelljeihez? Akkor kb. az emberek 90%-a csúnyának számít. Egy átlagos emberhez képest? Akkor nincs annyira nehéz ügyed, mert csak átlagossá kell válni.. Attól nem csúnya valaki, hogy alacsony, vagy nagy az orra, vagy furák a kezei.

Miben is akadályoz ez téged?

Nem kapsz jó munkát így? Hát mondjuk bolti eladónak nehezebb lenni, de ott ahol a tapasztalat és a munka elvégzése a lényeg, ott ez nem sokat számít.

Nehezebben találsz párt? Egy szépségkirálynővel biztos nehezebb összejönni, de ha egy hozzád hasonlót keresel, akkor vele sok az esély összejönni, mivel máris van egy hasonlóság.

Mit lehet tenni?

-Először is ki kéne alakítani egy reális képet, felismerni ha most bókoltak és elkönyvelni. Hallgatni olyan embereke akik őszinték, ha véleményt kérsz bármiről akkor nem gúnyolódnak de nem is kedveskednek, hanem csak őszinték.

-Kompenzálni kell! Sporttal, jó testtel, szakmai tudással, akár pénzzel. Bármivel amivel mások és te többnek érzed magad. Ismerek egy elég érdekes arcú lányt, de a teste szinte tökéletes és ezt tudja is, sokat kellet sportoljon hogy elérje ezt.

-Elképesztő dolgokat tud ma már művelni egy fodrász, stylist, sminkes, személyi edző. Az ő segítségüket lehet kérni. Ha úgy érzed az nem te lennél, akkor olvasd el ezt.

-Találj valakit aki csúnyább nálad és még sincs önértékelési gondja, akkor nyert ügyed van. Ő az élő példája annak hogy valamit nagyon rosszul értelmezel.

-Ha tényleg nagy a gond, akkor meg plasztikai sebészhez kell menni. Ez is egy 21-dik századi reális tudomány. Emberek baleseteket szenvednek, leég a fél arcuk, 80 évesen akarnak 20-nak kinézni és egy plasztikai sebész tud segíteni nekik. Az is kifogás, hogy mennyire drága lesz, mert az akkor derül ki mikor megvizsgált és árat mondott. Tudtommal nincs olyan külső jegy amit ne lehetne átszabatni, még a magasságot is (!!) meg lehet növelni, végtaghosszabbítással. Nem kellemes, de a változás sosem az!

u.i.: Alap film mindenkinek ilyenkor a Jonah Hex. Az valószínű, hogy Megan Foxnak nem jönne be élőben, de a viselkedése mindenképp vonzó lehet a nők számára, az arcától függetlenül. 

 

Ismerkedési Kalauz Introvertált Férfiaknak

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://introvertaltak.blog.hu/api/trackback/id/tr948908070

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lady09 2016.07.22. 20:21:09

"Még a magasságot is meg lehet növelni..." Azért ez elég ritka és itt az országban nem igazán hallottam hogy lenne ilyen jellegű műtét ? !
süti beállítások módosítása