Hogyan kerüld el az unalmat a randin?

2016. szeptember 07. 16:20 - introvertaltak

hogyan_keruld_el_az_unalmat_a_randin.jpg

Ugye azt mondhatjuk, hogy egy beszélgetéshez és a közös tevékenységekhez is, két ember aktív részvétele szükséges. Ez igaz is, viszont ismerkedés során a férfi kell irányítson. Nem várhatjuk el egy lánytól, hogy majd ő hozzon elő szuper témákat, meg programokat. Mert neki (plane ha nagyon szép) vannak még lehetőségei, és köztük biztos akad olyan, akivel nem unatkozik egy percet sem.

Miből eredhet az unalom?

Mivel mi introvertáltak vagyunk, ezért azt lehet mondani, hogy a beszélgetéseknek van egy ideje, utána lassan ki fog merülni. Tehát csak erre nem lehet építeni.

Főként ez is eredhet feszültségből, ha nem vagyunk megszokva a helyzettel, rég voltunk hasonló szituációban és nem tudjuk mit kell mondani, csinálni.

Figyelem is nagyon fontos, könnyen lehet, hogy mi jól érezzük magunkat, de ő kevésbé, mert más az érdeklődési köre.

Ezenkívül persze, az is okozhatja ha csak pusztán túl kevés információ van a másik félről, és nem tudjuk mi az ami unalmat és mi az ami izgalmat vált ki nála.

Itt a megelőzésre, megint csak az online beszélgetéseket tudom ajánlani. Miközben a lány szörfözget a facebookon, néz még pár oldalt, és közben válaszol, szinte nem is tud unatkozni.

Ha mindég a saját dolgaidról akarsz beszélni, az is gond. Nemrég mesélte egy lány, hogy volt egy randin, és a pasi állandóan kérdezte tőle, hogy tetszik ez a kocsi, tetszik ez a másik? Persze hogy nem érdekelte.

Mit tehetünk?

Változatos programokat kell találni. Olyanokat, ami mindkettőtök számára érdekes. Ezt már ki lehet puhatolózni az elején, hogy hova szeret menni, mit csinál szabadidőben, közös helyeket, ahol nem voltatok együtt még. Sporttal kapcsolatos tevékenységekben, szinte nem is lehet unatkozni.

Beszédnél itt említettem pár témát, ezen kívül pedig kell tudjál mesélni a dolgaidról, úgy hogy érdekes is legyen. Eleve arról, hogy miből áll az életed, mit tervezel a jövőben. Ezek kicsit lerágott csontok, de hidd el, fontos egy nőnek. Ő is kell meséljen rólad a szüleinek, ismerősöknek. És ott nem szívesen mondja, hogy kedves srác, de még nem tudja mit akar kezdeni magával.

 

Pár tényező, ami az unalom ellentéte is lehet:

-Érintések - ha sokszor érinted meg és ezt kedveli, akkor nagyon kellemesen érezheti magát. És persze te is. Ilyenkor komfortosabb az egész szituáció és lehet ő vet fel sok új témát, ötletet.

-Szexualitás - szexről való beszéd, utalás, bármilyen kifejeződése, az minden csak nem unalom. Ha jókor, megfelelő módon csinálod, akkor a vonzalmat is nagyon meg tudja növelni.

-Viccelődés, csipkelődés – érdemes ellesni pár dolgot a Kaliforgia című sorozatból. Hank Moodi mondta egyszer egy 40 körüli nőnek: Imádom a mifeleket, kezdődő menopauza, logo mell, szarkalábak mindenhol, imádom! Ehhez hasonlókat ha mondasz, lehet felnevet, megüt játékosan, ő is visszamond valamit. Így megy ez két ember között, akik régóta ismerik egymást. Azért túlzásokba nem kell esni persze.

 

Lényegében ezeket a felsorolt dolgokat variálja, minden nőknél népszerű pasi. Az összesből be kell gyakorolni párat, ami bármikor működhet, és aztán már jönnek spontán módon is.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://introvertaltak.blog.hu/api/trackback/id/tr9111684577

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása