Introvertált mozi 2.

2016. május 18. 21:48 - introvertaltak

Teddy mackó


introvertalt_mozi_2.jpg

Ez a film tökéletesen jellemzi a blog mentalitását! Erről beszélek én is. Adva van egy introvertált, alacsony önbizalmú ember, tele problémákkal, mégis eléri amit akar. Mindenkinek csak ajánlani tudom aki introvertált vagy gondjai vannak az önértékeléssel.

 

http://filmvilag.org/go/film/60257

Aki még nem nézett online filmet: meg fog jelenni hogy download, nem kell arra kattintani hanem csak az X-re, többször is. Új ablakok fognak megnyílni, azokat mindet be kell zárni. Kell pár másodperc amíg betölti, de utána megy jól.

 

Spoiler

 

 

Látjátok mennyi hátráltató tényezővel kell megküzdenie? Mennyire nehéz neki kommunikálni, ha egész életében a meghunyászkodást kellet gyakorolnia?

De az is megfigyelhető, hogy van egy dolog az ami az övé! A testépítés, abban profi, az egész világ elismeri mindenki aki csak ránéz. Tele van a szobája azzal, ami emlékezeti arra hogy ő miben jó, serlegek eredmények, sikerélmények.

Ott van az anyja, aki talán egyedül felelős az állapotáért, nem kell mérgesnek lenni rá, nem kell veszekedni vele, de az is látható, hogy őt megváltoztatni szinte lehetetlen. Szóval első számú cél költözés.

Nem adja fel Dennis, törekszik a megoldásokra! Vannak céljai és ezekért küzd nap mint nap. Azt az életet élni ami tetszik neki. Sokak szemében szar ügy elmenni tájföldre csajt keresni, ezért inkább egyedül élnek és panaszkodnak életük végéig. De ő nem agyalt ezeken, csak hajtotta a vágy a szeretetre szerelemre, és megcsinálta. Kit érdekel a többiek véleménye?

Kell legyen egy értéked a társadalom , a párod, a saját magad szemében! Dennisre ránéznek és ha csak szomorkás az arca akkor is, ott van a siker a testén..Elért valamit, látszik, működik. Egyszerűen talál egy nőt aki nem várja el a bő beszédet, a nagy dumát, a jóképűséget, csak legyen okés, számíthasson rá. Azért mert lepakolt valamit már az asztalra. Egy ilyen társat csak úgy találsz, ha sokat keresel. Dennisnek sem sikerült elsőre.

Szolgáljon ő példaként arra, hogy igenis lehet boldogulni ebben a mai, lehetőségekkel teli világban, ha nem adjuk fel.

 

 

Ismerkedési Kalauz Introvertált Férfiaknak

Szólj hozzá!
Címkék: film egyéb

A bejegyzés trackback címe:

https://introvertaltak.blog.hu/api/trackback/id/tr168729216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása