Introvertált mozi 4.

2016. június 15. 16:19 - introvertaltak

Antwone Fisher története

Egy érzékeny embert láthatunk, aki sok gonddal küzd, a nehéz gyerekkora miatt. Egy pszichiáter segítségével pedig, lassan lassan megoldja ezeket.

Fura lesz amit mondok, de a kedves, kitaszított kölyökkutya jutott eszembe. Nincsenek az utcán csau csau kölykök.. Miért? Mert az első ember aki meglátná befogadná! Csak azért mert aranyos kutya. Lehet rossz házőrző, lehet megrágja a cipőket, de nem számít, aranyos és ez elég! 

Legyél te is külsőre egy kedves kölyökkutya! Értsd adni kell magunkra, öltözködéssel, sportolással stb. Ismerkedés mérföldekkel könnyebb lesz. Egyszerűen csak nem kell nagy hibákat elkövetni mellette, a többi megy magától.

http://www.filmbazis.org/film/108520/?_lbGate=930983

Aki még nem nézett online filmet: középtájt az X-re kell kattintani, többször is, amíg el nem indul. Új ablakok fognak megnyílni, azokat mindet be kell zárni. Kell pár másodperc amíg betölti, de utána jól megy.

 

Ismerkedési Kalauz Introvertált Férfiaknak

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://introvertaltak.blog.hu/api/trackback/id/tr388812458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása