Introvertált teszt 200 ember után

2016. augusztus 05. 11:14 - introvertaltak

Ilyenek vagytok ti index olvasók

Elöljáróban elmondanám hogy valószínűleg az introvertáltabb emberek vették rá magukat a kitöltésre, ezt az eredmény is mutatni fogja. Kicsit sok lesz a számadat, de ez egy ilyen adatos cikk. Messzemenő következtetéseket nem is akartam levonni, ezt majd mindenki egyénileg.

A válaszadók jókora többsége, 79% százaléka szeret egyedül lenni és pusztán 21% nem. 65.7% nem szereti a nagy társaságokat és a nyüzsgést.

Hányszor voltál az utóbbi egy hónapban kerti partin, buliban, kocsmában, pubokban? - kérdésre már megoszlottak a válaszok. Érdekes módon sokan mondták hogy nem szeretik a nagy nyüzsgést de akár 10-szer is voltak ilyen helyeken :) Az átlag mindenképpen 0 és 3 alkalom között van, sok a 0 válasz.

Több mint 90% szeret olvasni, ami nem is meglepő, mivel az indexet általában olvasni kell. Sajnálatos módon, általában 0- val válaszoltak arra kérdésre, hogy hány könyvet olvastak el az utóbbi 1 hónapban.

Mennyire könnyen ismerkedsz új emberekkel? 44% vallotta hogy átlagosan, 25% kifejezetten szeret új emberekkel ismerkedni és 30.6%-nak esik nehezére ez.

Bő 75% szeret előre tervezni, jóval több mint a fele vallja azt, hogy mindég a jelenre koncentrál. 62% érzi úgy, hogy a megérzései vezérlik.

 

Jöjjenek a komolyabb kérdések.

57% nagyon kellemetlenül érzi magát ha késve érkezik a moziba és be kell furakodjon a második sorba. Több mint 9% inkább megáll hátul és megvárja a szünetet. A a többieket nem érdekli a helyzet, mennek egyből a helyükre.

Kisebb társaságban vagy, barátokkal. Beszélgettek, aztán megjelenik két idegen, akik egyik barátod ismerősei. Letelepednek, és beszélgetni kezdenek olyan témákról amik nagyon távol áll tőled. Mit teszel? 43% csendben tűri a kialakult helyzetet, 42% pedig bekapcsolódik amint tud és bevezet egy olyan témát ami érdekli is.

Az emberek 47.2% élőben szemtől szemben tud a legjobban kommunikálni, 26%  írásban és a másik 26%  százalék pedig élőben egy kötetlenebb programon.

Majdnem  80% azoknak az embereknek az aránya akik béketűrőek és nagyon ritkán emelik fel a hangjukat. Kicsit ironikus, hogy páran ezek közül bejelölték az utolsó „Ami a szívemen az a számon”opciót is.

64% sokszor elképzeli ahogy majd egyszer jól odamond valakinek!

Mész az utcán, és a túloldalt meglátsz egy olyan személyt, akivel nagyon nem akarnál beszélgetni. De ő észrevesz, integet és feléd jön. Mit teszel? Na itt érdekes válaszok születtek, sokan megvárják, beszélgetnek vele, kifogást találnak és lerázzák, de van aki:

- köszönök, majd azt mondom neki, hogy "biztosan nagyon sietsz, nem akarlak feltartani"

- mosolyt erőltetek próbálok kedves lenni

- galoppolok tova

- próbálok  jó képet vágni a dologhoz - az már elég sokatmondó

- próbálom elviselni a helyzetet és amint lehet kimentem magam – annyira azért mégsem lehet rossz

- visszaintek és felgyorsítok

- semmit - talán ez a legjobb megoldás :)

- megpróbálom nem észrevenni – :D

- menekülök bármerre, ha utolér bunkó vagyok attól majd lekopik- ez mindég hatásos lehet!

- magamban bosszankodom – …

Ha valami miatt rosszkedvű vagy, akkor mit teszel? Milyen cselekmények nyugtatnak meg? Ezekből sokat lehet tanulni!

- séta olvasás, zene, munka, sport meditáció, beszélgetés valakivel

- relax fürdő habbal, macska simogatás

- gitározok és írok egy spontán dalt arról, ahogy aktuálisan érzem magam

- csoki, nyugizás egyedül

- kedvenc zeneszámaim hallgatása mellett boldog jövőképről fantáziálok

- jól kisírom magam

- kellemesnek ígérkező dolog maximális megtervezése- ez jó lehet!

- 1-2 mély sóhajtás csodát tesz

- tovább lépek, másra irányítom a fókuszt

- játék a fiammal, átölelni a párom

- dühöngés hangosan, fizikai munka

- elgondolkodás magamban

- önsajnálat

- sírok

- olyankor magamban káromkodom

- a holnapra, céljaimra koncentrálok

- bor

- séta, zenehallgatás, tévézés, vásárlás, evés, kávézás, úszás, túrázás, kirándulás, múzeumlátogatás – ennek a személyben biztos ritkán van rosszkedve!

 

A végeredmény pedig: több mint 62% introvertált, 23% ambivalens, és 15% extrovertált.

 

 Ismerkedési Kalauz Introvertált Férfiaknak

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://introvertaltak.blog.hu/api/trackback/id/tr398950470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása