A blog házirendje

2016. július 04. 07:54 - introvertaltak

A hozzászólások, építő kritika nagyon fontos! Minden olvasónak javaslom, hogy minél többször szóljon hozzá a cikkekhez. Különösen az aki élőben nem sokat beszél, itt ki tudja fejteni a gondolatait és megoszthatja az ő látásmódját.

A visszajelzések függvényében tudhatjuk mi is, hogy hasznos volt e, mennyire megy át a mondanivaló, esetleg valamit javítani kell stb. Mi is emberek vagyunk, hibázhatunk.

Ha valakinek segítségre van szüksége, vagy csak a történetét mesélné el, szintén lehet üzenetben, kommentben. Nem gond ha kicsit elrugaszkodik  a témától, ez egy közösség is lehet, ahol egymással kommunikálnak az emberek bármiről.

Lévén hogy ez egy segítő blog, az egymást sértő kommentek, fölösleges külföldi oldalakat reklámozó hozzászólások törlésre kerülnek.

 

Ismerkedési Kalauz Introvertált Férfiaknak

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://introvertaltak.blog.hu/api/trackback/id/tr368864856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása